Gluten/gliadin, ELISA
Kód: I - GLU-E02Detailní popis produktu
Gliadin/Gluten ELISA je rychlá a citlivá metoda kvantitativního stanovení Gliadinu/Lepku v potravinách. 96 testů
Specifikace:
Princip testu: sendwičová ELISA
Formát: mikrotitrační destička 96 jamek
Inkubační doba: 60 min (20/20/20 min)
Standardy: 0; 2; 6; 20; 60 ppm
Detekce: ELISA reader 450 nm
Detekční limit (LOD): 0,3 ppm
Křížové reaktivity:
Pšenice 100%
Žito 100%
Ječmen 5%
Triticale 40%
Skladování: 2–8 °C
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potravinové alergeny |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář